That's Legit
loading...
Wat we doen

Creative Agency

TEAM

Wat kun je verwachten?

Een design met een idee. Bij Legit gaan wij nooit ‘zomaar’ aan de slag. Wij pakken iedere klus methodisch en systematisch aan en dat begint bij de oriëntatiefase waarin wij research doen naar jouw bedrijf. Daar waar nodig betrekken wij jou als klant hierbij. Jij bent per slot van rekening de professional in je eigen vakgebied. Pas nadat wij alles van begin tot einde inzichtelijk hebben, gaan wij aan de slag met het ontwerp van jouw vraagstuk. Dit zal resulteren in een presentatie met grafisch en tekstuele content, waarbij wij de gemaakte keuzes toelichten en verantwoorden. Natuurlijk geldt altijd; wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Onze diensten

New Branding Agency

Brand Identity

Naam, logo, huisstijl en tekstuele onderbouwing. Een visuele vertegenwoordiging van de missie, visie en doelstellingen van jouw bedrijf, inclusief creatieve verantwoording.

Printed Matters

Het verzorgen en ontzorgen bij de inkoop van communicatiemiddelen, waarbij DTP-werkzaamheden, inkoopproces, en de kwaliteitscontrole van het eindproduct volledig uit handen wordt genomen.

Rent-a-marketeer

De communicatie op jouw social mediakanalen wordt voor een vast bedrag per maand volledig uit handen genomen.

360° Virtual Tours

Een interactieve kennismaking met jouw bedrijf of organisatie. Met behulp van 360° video en fotografie geef je een uniek kijkje bij jou in de keuken.

Content Creation

Visuele aandachtstrekkers die direct in het oog springen, gegenereerd aan de hand van fotografie, video en de grafische bewerking daarvan.

Web Development

Het grafisch ontwerpen en de ontwikkeling van nieuwe websites, dan wel het inrichten van webshops, zowel tekstueel als visueel.

je hebt er een paar collega's bij

Team Legit.

Lawrence Armitage

Strategic & Marketing Director

Niels Vreeling

Creative & Account Director - Snel, ervaren, vrij, creatief, toegewijd, een doener en doorpakker. Ziet wat niet goed is en krijgt het weer beter. Ook wel onze patroon; één van de weinige die de waarheid durft te zeggen tegen de koning. Omdat hij het durft, weet waar hij het over heeft en supergoed aanvoelt wat nodig is.

Annick Verbaas

Account / Project Manager

Sophie Edixhoven

Account / Project Manager

Roy Riethoven

Art Director

Joosje Bosch

Creative Designer

Roy Nicolai

Creative & Copy

Jelle Bentveld

Junior Copy Writer

Kors Spoelstra

Graphic Designer

Roeland Fris

Online & Content marketing

VIEW
CLOSE